marți, 17 mai 2011

Timișoara / Show automobilistic la sfârșit de săptămână

Sfârșitul de săptămână va aduce în Timișoara un adevărat regal automobilistic, manifestare organizată în premieră cel puțin în zona Banatului.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 19 - 22 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, prima ediție a Salonului Auto, Moto și Tunning.
Pe o suprafață de 3.000 mp, peste 30 de expozanți din domeniile auto si conexe vor expune tot ceea ce reprezintă transport pe patru roți și nu numai: autoturisme, 4 x 4, motociclete, multiviteze, ATV–uri, scutere, biciclete, tunning și echipamente pentru tunning, sisteme audio, de navigație și alarmă, piese, componente și accesorii auto și moto, echipamente și utilaje pentru service-uri și spălătorii auto, echipamente, vestimentație, bănci, societăți și companii de asigurări auto, cluburi, organizații și instituții de specialitate.
Programul conex manifestării va cuprinde parada auto, campionat de automobilism și karting, concursuri, test drive... și multă distracție.
Salonul este deschis publicului între orele 11 – 20.
Biletul de intrare costă 5 lei. Copiii până la 14 ani și pensionarii au acces gratuit.