duminică, 15 mai 2011

Femeia zilei / Nicoleta Luciu, mamă de tripleți

Iată că a trecut vremea pe când alerga pe stadionul de fotbal și Nicoleta Luciu, la 31 de ani, va da naștere la tripleți, un record pentru viața mondenă românească. Actriţa din telenovela "Iubire şi onoare" a mărturisit că astfel i se împlineşte visul de a avea cât mai mulţi copii.
Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zolt Jr., în septembrie 2008. Vedeta postului Acasă are o relaţie de mai mulţi ani cu Zsolt Csergo.
Născută pe 12 septembrie 1980, la București, dimensiunile 96-61-90 fiind admirate de multă lume, mai ales că și le-a prezentat publicului cu mult altruism. Poate prea mult.
După câștigarea titlului de Miss România, în 1999, a apărut, de-a lungul timpului, ca imagine a mai multor firme, în pictoriale Playboy (unde probabil a bătut recordul, fiind prezentată în patru numere ale revistei), în reclame foto, pe coperte de reviste, actriță în telenovelele "Iubire ca în filme", "Lacrimi de iubire", "Inimă de țigan", participări la Miss Model of The Wolrd (Turcia), Top Model 1997, manechin pentru creatori străini și români.