marți, 17 mai 2011

Timişoara / Centru stomatologic pentru elevi

Primaria Timişoara, prin Serviciul Public de Asistenţă Medicală Şcolară, asigură servicii de asistenţă stomatologică elevilor din unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Timişoara în Centrul Stomatologic pentru Elevi, situat in centrul oraşului, respectiv P-ta Sf. Gheorghe nr.4.
Centrul dispune de 3 cabinete stomatologice. Programul de funcţionare al centrului este de luni până vineri între orele 7 – 21. Accesul la acest serviciu este permis oricărui copil din Timisoara, pe baza carnetului de elev.
Pentru copiii preşcolari este asigurat acest serviciu prin cabinetele stomatologice pentru preşcolari, care funcţionează cu acelaşi program, în clădirea Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu" - Centrul de Diagnostic şi Recuperare Medicală "Cristian Radu Dunăreanu" de pe strada Iosif Nemoianu nr.2.
De asemenea, studenţii unităţilor de învăţământ superior de stat beneficiază de servicii stomatologice în cabinetele care funcţionează în clădirea căminului studenţesc situat pe Aleea Studenţilor nr.1 şi în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Banatul" din Timişoara, Calea Aradului nr. 116.
Toate aceste servicii sunt plătite de Primăria Municipiului Timişoara din bugetul local.