vineri, 13 mai 2011

Timişoara / Meciul de la Galaţi, pe viaţă şi pe moarte

Antrenorul Dusan Uhrin a prefaţat partida Oţelul-Poli, din etapa a 33-a, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, 13 mai, la stadionul "Dan Păltinişanu": "Este un meci care ne va spune multe despre finalul campionatului. Mergem la Galaţi cu gândul de a câştiga, deoarece numai victoria este cea care ne poate menţine în fruntea clasamentului. Despre formaţie nici nu ar trebui să mă întrebaţi, nu ştiu formula de start, poate doar în dimineaţa meciului mă voi decide. Este un meci foarte important, despre care nu are rost să vorbim multe, jocul în sine va arăta semnificaţia partidei. Dacă remizăm nu mai avem soarta titlului în propriile mâini. În mod sigur ne dorim să jucăm ofensiv, se va vedea ce va fi în funcţie de situaţie. Avem şi jucători accidentaţi, unii de o perioadă mai lungă. Vom merge cu 20 de jucători în deplasare, nu vreau să discutăm despre cât de accidentat este unul sau altul. Mai avem şi sâmbătă un antrenament şi vom vedea care este situaţia lor". Tehnicianul a spus că încă are necunoscute în privinţa primului unsprezece: "Nu sunt hotărât asupra formaţiei de start. Se mai pot schimba cinci posturi."
Dusan Uhrin nu a comentat posibilitatea rejucării meciului Pandurii-Oţelul: "Nu ne putem gândi acum dacă se va rejuca vreun meci. Sunt încrezător că totul se va hotărî pe teren. În întreaga mea carieră nu am întâlnit o situaţie ca un meci să nu se dispute".
Partida de la Galaţi va fi arbitrată de Robert Dumitru (Braşov), asistat de Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Aurel Oniţă (Constanţa). Rezervă: Sebastian Colţescu (Craiova). Observatori: Constantin Ştefan şi Sorin Satmari, ambii din Bucureşti.