luni, 9 mai 2011

Timişoara / Conferința “Calitatea în învăţământul superior“

Conferința “Calitatea in invatamantul superior“ este cea de-a doua conferință a proiectului cu caracter naţional şi internaţional “Dimensiunea Social – Educaţională din perspectiva studenţilor” – DSE, organizat de OSUT și are loc în perioada 13-15 mai 2011. Scopul acestei conferințe este de a aduce în rândul studenților ca subiect de discuție calitatea învațamântului superior aplicată la realitățile educaționale din Universitatea de Vest din Timișoara prin crearea unui dialog pe această temă, între studenți și profesori, între experți în calitatea învățământului superior și factori de decizie din Universitatea de Vest din Timișoara.
Conferința este structurată în două părți: o parte formată din prezentări ale experților din domeniul asigurarii calității în învațamântul superior și o parte practică formată din două workshop-uri la care vor participa studenți și cadre didactice în vederea obținerii unor concluzii cu privire la îmbunătățirea calității în învațamântul superior. Cele două workshop-uri au următoarele teme:
*Modalități de implicare a studenților în asigurarea calității în Universitate
*Impactul calității actului educațional asupra gradului de angajabilitate a studenților.
Deschiderea conferinței “Calitatea în Învățământul Superior” are loc vineri, 13 mai, de la ora 9, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Eugen Todoran”, bulevardul Vasile Pârvan nr. 4A, Timișoara.