luni, 1 august 2011

Timişoara / Şedinţă ordinară la Consiliul Judeţean Timiş

Consiliul judeţean Timiş a fost convocat în şedinţă ordinară în data de 4 august 2011, de la ora 10, în sala consiliului din Palatul Administrativ situat în Timişoara, B-dul Revoluţiei din 1989, nr. 17, cu următoarea ordine de zi:
1)Întrebări, interpelări.
2)Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului unui consilier judeţean.
3)Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Timiş la constituirea Asociaţiei „Timişoara, Capitală Culturală Europeană”.
4)Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare cu Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Direcţia Generală Anticorupţie.
5)Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor din judeţul Timiş.
6)Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii CJT nr. 80/2011 privind participarea Judeţului Timiş la constituirea Asociaţiei „Timiş – Torontal – Bârzava.
7)Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi primului ajutor calificat în Regiunea Vest” – Etapa a II-a.
8)Proiect de hotărâre privind aprobarea promovării proiectului „Parcul judeţean pentru producţie de energie fotovoltaică – Covaci”.
9)Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării tarifelor pentru serviciile prestate de SC „Aviaţia Utilitară” SA Timişoara.
10)Proiect de hotărâre privind aprobarea achitării cotizaţiei către Asociaţia „Baschet Club Timişoara”
11)Proiect de hotărâre privind finanţarea unor structuri sportive.
12)Proiect de hotărâre privind numirea directorului executiv la Camera Agricolă a Judeţului Timiş.
13)Proiect de hotărâre privind numirea directorului executiv adjunct la Camera Agricolă a Judeţului Timiş.
14)Solicitarea Instituţiei Prefectului – Judeţul Timiş privind revocarea Hotărârii C.J.T. nr. 96/2011.
15)Diverse.