sâmbătă, 11 iunie 2011

Timişoara / Târgul Internaţional de Agricultură TIMAGRALIM

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale si a institutiilor si organizatiilor de profil din teritoriu, în parteneriat media cu Revista Ferma, organizeaza in perioada 16-19 iunie 2011, la sediul Universitatii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Calea Aradului nr. 119, cea de-a 9-a editie a Targului International de Agricultura TIMAGRALIM.
Cele 95 de firme din Romania si strainatate (Italia, Franta, Serbia, Ungaria) expun pe o suprafata de peste 2500 mp noutati in domeniul agriculturii, industriei alimentare si zootehniei.
Evenimentul va oferi posibilitatea de vanzarea de produse si echipamente, semnarea de noi contracte;explorarea si patrunderea pe noi piete si sectoare din domeniu;stabilirea de noi contacte de afaceri, identificarea de noi distribuitori si agenti de vanzare;cresterea vanzarilor pentru sezonul 2011;demonstratii in camp cu utilajele.
In acest an expozitia TIMAGRALIM, prin Salonul Romania-Ungaria si programul conex de seminarii, este parte integranta a proiectului ”Bio-agricultura, pastrarea culturilor in comunitatile din zonele specializate in obtinerea de produse agricole, zootehnie si pomicultura”, finantat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria – Romania 2007-2013, derulat de CCIA Timis in parteneriat cu Asociatia Camerelor de Comert si Industrie din Regiunea Vest si Camera Agricola si Societatea de Utilitate Publica a judetului Csongrád (Ungaria).