marți, 7 iunie 2011

Timişoara / FINANŢĂRILE EUROPENE PENTRU ENERGIILE REGENERABILE

În cadrul proiectului RO 4 Europe, prin intermediul retelei Enterprise Europe Network, finantat prin Programul CIP (Competitiveness and Innovation Framework Programme 2007-2013), Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza joi, 9 iunie 2011, între orele 14-16, în Sala Polivalentă a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul cu tema FINANŢĂRILE EUROPENE PENTRU ENERGIILE REGENERABILE.
Seminarul va fi susținut de Radu ONOFREI, preşedinte Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene, şi Lelica CRIȘAN – Director executiv, Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara.
Seminarul va avea loc in perioada in care se desfasoara expozitia Energia Viitorului (9 – 11 iunie 2011) si face parte din programul conex al acesteia, alaturi de alte seminarii si prezentari de firma din domeniu.
Reteaua Enterprise Europe Network sprijina accesul la proiecte si finantari europene, obiectivele retelei fiind rezolvarea problemei lipsei informatiilor referitoare la diferitele surse de finantare ale UE, constientizarea firmelor asupra posibilitatilor de finantare disponibile cat si incurajarea IMM-urile sa participe la programe de cercetare si inovare.