marți, 7 iunie 2011

Timişoara / Cel mai bun raport preţ-servicii la hoteluri din România este în oraşul de pe Bega

În multe ţări, vacanţa de vară se mai lasă aşteptată câteva săptămâni. Dacă şi unde turiştii se pot bucura nu numai de o vreme bună, ci şi de un raport atractiv preţ-servicii al hotelierilor, comunică siteul german hotel.info, serviciul gratuit de rezervări hoteliere online pentru peste 210.000 de hoteluri din întreaga lume,care a analizat pe durata celui de-al doilea trimestru evaluările clienţilor săi care fac rezervări cu următoarele rezultate:
Top al primelor 3 oraşe în România (2-5 stele) / Evaluare actuală preţ-servicii
1.Timişoara 8,49
2.Sibiu 8,05
3.Bucureşti 7,36
Evaluarea anterioară preţ-servicii / (Versiunea februarie 2011)
1.Timişoara 8,35
2.Sibiu 7,95
3.Bucureşti 7,33
În toate cele 3 oraşe de top, satisfacţia oaspeţilor hotelieri privind raportul preţ-servicii a crescut. În topul nemodificat faţă de evaluarea anterioară, Timişoara, al doilea mare oraş al ţării, se află în continuare pe locul 1. Hotelierii oraşului de pe locul doi, Sibiu, şi-au putut valorifica mai departe avansul faţă de hotelierii din Bucureşti. Astfel, capitala României se află în continuare pe ultimul loc în topul 3 naţional.
Şi Braşov a oferit, conform opiniei clienţilor hotel.info care fac rezervări, un raport preţ-servicii îmbunătăţit în valoare de 7,32. Totuşi, Salzburg al Transilvaniei s-a clasat sub cele mai bune 3 oraşe.