joi, 5 mai 2011

Timişoara / Salon Auto, Moto şi Tunning la Centrul Regional de Afaceri

Salonul Auto, Moto si Tunning editia I, isi deschide portile catre public in perioada 19 - 22 mai 2011. Centrul Regional de Afaceri Timisoara al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis va straluci prin intermediul dealerilor auto care vor expune tot ceea ce reprezinta transport pe patru roti si nu numai.
In vremuri de criza, cand achizitiile sunt din ce in ce mai greu de facut, iar multe dintre automobile au devenit un lux, noi va oferim o noua perspectiva asupra pietei auto. Primele semne ale acestui an sunt optimiste iar entuziasmul perceptibil in discutiile cu dealerii ne conving sa vizitam un interesant salon de autoturisme, 4X4, motociclete, ATV – uri, tuning si accesorii. Statisticile referitoare la piata de profil arata ca vanzarile se mentin deasupra gradului de recesiune.
Premiera SAMT se va desfasura pe o suprafata de 3.000 mp, fiind prezenti peste 30 de expozanti din domeniile auto si conexe: importatori de autoturime, 4X4, motociclete, ATV-uri. Pentru cei care poseda deja un automobil, firmele le prezinta accesorii auto, produse conexe, sisteme audio, de navigatie si alarma, pentru a imbunatati si a creste performanta masinii dar si pentru fi la curent cu cele mai bune oferte in domeniu. Programul conex manifestarii va cuprinde: parada auto, campionat de automobilism si karting, concursuri, test drive si multa distractie.
Manifestarea este deschisa publicului larg intre orele 11 – 20.
Biletul de intrare este 5 lei, copiii pana la 14 ani si pensionarii avand acces gratuit.