vineri, 6 mai 2011

Timişoara / COMPANIA BRITANICĂ DE TEATRU FORCED ENTERTAINMENT LA FESTIVALUL EUROPEAN AL SPECTACOLULUI

Compania britanica de teatru Forced Entertainment va participa la Festivalul European al Spectacolului de la Timisoara, in zilele de 7 si 8 mai, cu spectacolul Cat e de minunat / The Thrill of it All un vodevil avangardist, de un comic deconcertant.
Infiintata in 1984, Forced Entertainment a realizat si sustinut numeroase spectacole, atat in Marea Britanie, cat si peste hotare, urmarind permanent in creatiile sale inovatia, experimentul si cautand noi semnificatii ale spectacolului de teatru in lumea contemporana.
Proiectul este sustinut de British Council, in cadrul programului New Work New Audiences derulat de British Council pe plan international, cu scopul de a promova arta ca o oportunitate pentru dialogul intercultural.
7 mai, ora 19: Forced Entertainment, in deschidere, Sala Mare a Teatrului National Timisoara
8 mai: ora 11: Dezbatere despre activitatea trupei Forced Entertainment cu titlul Forced Entertainment: 25 de ani de experimente teatrale. Dezbaterea este urmata de lansarea volumului Eseuri a lui Tim Etchells, Director Artistic al trupei Forced Entertaiment si regizorul piesei The Thrill of it All.
8 mai, ora 19: a doua reprezentatie a Thrill of it All, Sala Mare a Teatrului National Timisoara.