miercuri, 4 mai 2011

Timişoara / Cursuri gratuite de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş vă invită să participaţi la cursuri gratuite de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale, în cadrul proiectului de iniţiere în dezvoltarea afacerii, proiect selectat în cadrul Programului operaţional sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinanţat din Fondul Social European.
Proiectul are ca obiectiv principal dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale prin programe de formare si servicii inovatoare de coaching pentru personalul de conducere din intreprinderi, in special din micro-intreprinderi si IMM-uri, angajati, intreprinzatori privati sau persoane care doresc sa initieze o activitate independenta, din cele 5 regiuni de dezvoltare ale Romaniei.
Cursurile se vor derula in intervalul iulie 2011 - iulie 2013, pe mai multe serii de cursanti, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, Timisoara, bd Eroilor de la Tisa, nr. 22. Pot participa la cursuri mai multe persoane din partea unei firme.
Fiecare persoana inscrisa va participa la circa 4 cursuri autorizate CNFPA. Durata unui curs va fi de 40 ore, din care 2 zile curs in sala, completat cu ore de curs pe platforma on-line. La finalul cursului, cursantii vor sustine un examen in urma caruia vor primi certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Pentru inscriere in baza de date sunteţi rugaţi sa completati o fisa de inscriere aflata pe siteul CCIAT, selectand cursurile la care doriti sa participati, functie de competentele pe care doriti sa le dobanditi si sa o transmiteti pe e-mail rcirici@cciat.ro / cbelei@cciat.ro, sau pe fax 0374160959.
Relatii suplimentare puteti obtine la tel. 0256-219171, 0374-160831, la Radmila Cirici sau tel 0256-490771, 0374-160943, la Claudia Belei.
Proiectul este derulat de Resources Development&Ideas Bucuresti in calitate de partener coordonator si de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis - Partener national Regiunea Vest, CCIA Ialomita - Partener national Regiunea Sud-Muntenia, Asociatia Intreprinderilor Mici si Mijlocii Covasna - Partener national Regiunea Centru, Asociatia Junior Chamber International Cluj-Napoca - Partener national Regiunea Nord Vest, Hum Management Consulting Cluj-Napoca - Partener national Regiunea Nord Vest, Pannenbacker Consulting Erlangen Germania si Negotiate Ltd. Edinburgh Marea Britanie, durata de implementare a proiectului fiind de 36 de luni.