luni, 2 mai 2011

Oana Zăvoranu, exorcizată de Playboy în pielea goală

Regina nopţii / Oana Zăvoranu






O reinterpretare a filmului Exorcistul, cu Oana Zăvoranu în rolul posedatei. Va reuşi pictorialul Playboy să o exorcizeze?
Imaginile din galeria foto de mai sus nu fac parte din pictorial. Pentru a viziona imaginile NUD ale exorcizării Oanei Zavoranu, cumpără-ţi revista PLAYBOY, din 4 mai, de la orice punct de difuzare a presei.
Cînd Oana Zăvoranu trebuie să plîngă sau să fie extrem de furioasă, aşa cum o cereau personajele pe care le-a interpretat în ultimii ani, ea recurge la un truc. Se închide într-o cameră timp de zece minute şi-şi întoarce demonii fictivi pe toate părţile. Strigă, vorbeşte cu ei şi îi întărîtă înspre cele cinci minute care urmează să fie arse pentru totdeauna. Face parte din rol.
Ce vezi tu nu e Oana, dar ai putea să cazi în capcana asta. Oricine a văzut Pact cu Diavoliţa, unde era moderator, sau orice emisiune la care a apărut vreodată, ştie de ce explozii e capabilă Oana. „În televiziune, circul se regizează, oricine ştie treaba asta”, spune ea. Pare simplu: aduni oamenii special ca să facă scandal şi cîştigi audienţe. „Eu una nu pot”, spune Oana. Dar face audienţe şi aşa, pentru că spune ce-i trece prin cap. Şi mulţi i-au reproşat asta. Iar dacă interpretează un rol care are orice în comun cu Oana (poate fi doar debitul verbal), i se atribuie ca fiind parte din ea. Dar, să ne înţelegem, una e Oana şi alta e ceea ce joacă.