joi, 1 septembrie 2011

Timişoara / Workshop de mişcare (scenică) la Teatrul Maghiar

Workshop-ul de mişcare scenică al Teatrului Maghiar de Stat 'Csiky Gergely' din Timişoara, ajuns anul acesta la a patra ediţie, se va încheia cu o gală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 16, în Sala Mare a Teatrului. Participanţii, actorii Teatrului Maghiar, respectiv invitaţii din alte oraşe din Transilvania şi de peste hotare, vor oferi spectatorilor câte ceva din atmosfera atelierului de Mişcare şi/sau text. Trainingul din acest an a fost coordonat de Sipos Vera, membră a trupei Forte Dans, aflată sub conducerea lui Horváth Csaba.
Continuând tradiţia, workshop-ul de o săptămână se va încheia cu o zi dedicată sportului. Începând cu anul acesta, gazdă va fi Liceul Teoretic 'Bartók Béla'.
Evenimentul sportiv va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 12, şi se află sub patronajul reporterului sportiv Dudás József.
Pe lângă meciurile de baschet şi ping-pong devenite deja tradiţie, anul acesta se va organiza şi un meci de tenis cu piciorul. Mult aşteptata cupă de fotbal va încheia manifestarea. În confruntare vor intra echipele alcătuite din membrii teatrului, iubitorii Thaliei, respectiv profesorii Liceului Teoretic 'Bartók Béla'.
Zi sportivă - 4 septembrie 2011 - Program:
12, sala de sport: ping-pong - individual, perechi: masculin, feminin
13:30, terenul de sport: fotbal
15, terenul de sport din spate: baschet - masculin, feminin
16:30, terenul de sport din spate: tenis cu piciorul - masculin.