vineri, 19 august 2011

Timişoara / Poliţişti pe strada Narciselor

În dimineaţa zilei de 19 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, au desfăşurat în această dimineaţă o acţiune în urma căreia s-a descins în două locuinţe situate pe strada Narciselor din municipiul Timişoara.
În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa lui C. Ioan, de 60 de ani, cetăţean apatrid, şi H. Gabriel, de 38 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Germania, a fost ridicată o armă letală, calibrul 5,6 mm, modificată şi 29 de cartuşe aferente acestei arme. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că proprietarul nu deţine permis de port armă şi nici acte cu privire la provenienţa armei.
În urma acţiunii a mai fost identificat C. Melu, de 22 de ani, urmărit internaţional din 22.12.2010. acesta era condamnat la patru ani şi zece luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală şi distrugere deoarece în anul 2008, împreună cu alte persoane a provocat scandal în faţa unui local din municipiul Lugoj.
Tot în urma activităţilor desfăşurate a mai fost identificată urmărita naţională, C. M., de 16 ani, dispărută din 12 august, de pe raza municipiului Arad, care a fost predată familiei.
În urma activităţilor desfăşurate au fost aduse pentru audieri la sediul poliţiei mai multe persoane. Persoanele aduse pentru audieri sunt cercetate în mai multe dosare penale şi au fost sancţionate contravenţional în repetate rânduri pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.