marți, 16 august 2011

Timişoara / Femei înjunghiate pe stradă de un nebun în plină zi

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie împreună cu un echipaj al Poliţiei Locale au reuşit, la data de 16 august 2011, depistarea unui bărbat suspect că a înjunghiat o femeie.
În jurul orei 18.10, V. I. Lucia se afla la plimbare cu câinele său pe Bulevardul Cetăţi din Timişoara când o persoană a venit din spate şi i-a aplicat o lovitura.
Poliţiştii se aflau în patrulare pentru depistarea unei persoane suspecte că în cursul acestei zile ar fi înjunghiat o femeie care se deplasa de Calea Circumvalaţiunii, când au fost dirijaţi prin staţia de emisie-recepţie să se deplaseze pe Bulevardul Cetăţii deoarece o persoană a fost înjunghiată în stradă, fără a fi deposedată de vreun bun.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la victimă, iar celelalte patru echipaje au încercuit zona.
Aceştia au observat un bărbat care având un cuţit asupra lui atacase persoana în cauză. Datorita faptului ca acesta a incercat sa fugă de la locul faptei, a fost urmărit fără a fi folosit armamentul din dotare, imobilizat şi încătuşat. Asupra sa au fost găsite mănuşi de plastic şi un cuţit cui care se presupune că a fost folosit şi la înjunghierea altor victime.
Numitul, Mândrilă Aurel , în vârsta de 33 ani, din satul Lucşa de Jos, jud. Mehedinţi, a recunoscut faptul că în cursul zilei de astăzi a mai înjughiat şi alte femei.
Suspectul este cunoscut în rândul poliţiei, acesta fiind condamnat anterior pentru comiterea unei alte fapte penale.
V. I. Lucia a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.