joi, 18 august 2011

Timişoara / Mica Vienă experimentează PoTart

În data de 20 august 2011 (sâmbătă) pe parcursul intregii zile, în cadrul proiectului “Timişoara - Mica Vienă” desfăşurat în Piaţa Unirii din Timişoara, aRtelier de idei impreuna cu Primăria Timişoara organizează o expozitie de PoTart.
Lucrarile care fac obiectul expozitiei sunt realizate de aRtelier de idei – Timisoara, Centrul de zi pentru persoane varstnice Sf. Arh. Mihail si Gavril - Timisoara, Centrul de zi pentru persoane varstnice Sf. Constantin si Elena - Timisoara, Caminul pentru varstnici – Timisoara, Centrul de zi Alzheimer – Timisoara, Centrul pentru copii cu dizabilitati „Podul lung” – Timisoara, Centrul de zi pentru copii Sf. Nicolae – Timisoara.
Intre orele 11 si 13 ale aceleasi zile si in aceeasi locatie, se propune o actiune cu scop recreativ, care consta in desfasurarea unui aRtelier de PoTart in care bunici si copii vor experimenta impreuna aceasta tehnica.
aRtelierul de PoTart are caracter GRATUIT, iar copiii si bunicii vor pleca acasa cu lucrarile realizate.
O alăturare de polistiren (Po), materiale textile (T) şi dorinţa de a face (PoT) artă.
PoTart este un concept novator care pe lângă merite estetice deosebite are şi avantajul de a fi o formă de artă accesibilă oricarei vărste.
Un exerciţiu de formă şi culoare cu rezultate spectaculoase şi cu proprietăţi extraordinare de relaxare.
In caz de timp nefavorabil actiunea se va reprograma pentru o alta zi.