miercuri, 20 iulie 2011

Caraş-Severin / Lavinia, femeia fatală de pe strada Nergăniţa

Poliţiştii au fost sesizaţi în data de 20.07.2011, în jurul orelor 10.30, prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Nergăniţa de pe raza municipiului Reşiţa a avut loc un scandal între trei persoane.
Echipa deplasată la faţa locului, în urma verificărilor efectuate a constatat, că cei trei implicaţi în scandal sunt F.LAVINIA, de 39 de ani, E.FLORIN, de 26 de ani, şi T.STEFAN, de 31 de ani.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că altercaţia între cei trei s-a produs ca urmare a faptului că femeia a trăit în concubinaj cu E.FLORIN până în urmă cu aproximativ trei luni, după care şi-a făcut un nou prieten (T.STEFAN), lucru pe care fostul concubin nu l-a acceptat.
În urma scandalului, femeia prezenta leziuni la nivelul mâinilor şi toracelui, E.FLORIN, o plagă înjunghiată în zona gâtului şi a toracelui, iar T.STEFAN, prezenta plăgi înjunghiate la nivelul toracelui.
Echipa operativă deplasată la faţa locului condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta şi participaţia fiecăruia.