duminică, 22 mai 2011

Timișoara / Energia viitorului și bio-agricultura, expoziție și târg în colaborare cu ungurii

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş derulează ca partener coordonator două proiecte selectate prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013:
“Energie regenerabilă - cooperarea în afaceri pentru un viitor mai bun” – prin care se organizează cea de-a 5-a ediţie a expoziţiei internaționale “ENERGIA VIITORULUI”, care va avea loc în perioada 9-11 iunie 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. Un număr de 10 companii maghiare vor expune sisteme și echipamente de valorificare a energiei solare, eoliene, geotermale și biomasei iar lectori maghiari vor susține prelegeri în cadrul programului conex expoziției;
"Bio-agricultura, păstrarea culturilor în comunitățile din zonele specializate în obținerea de produse agricole, zootehnie și pomicultură" prin care se organizează Salonul România-Ungaria din cadrul celei de-a 9-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură TIMAGRALIM care se desfășoară în perioada 16-19 iunie 2011, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara. În cadrul programului conex, vor avea loc 6 seminarii tematice susținute de lectori români și maghiari.