luni, 23 mai 2011

Femeia Zilei / Vika Jigulina, timişoreanca premiată la Billboard Music Awards

Vika Jigulina , pe numele real Victoria Corneva, s-a născut la 18 februarie 1983, în Cahul/ Republica Moldova).
În 2000, s-a mutat în Timișoara, România, unde și-a continuat studiile. A lucrat în mai multe cluburi din Timișoara. Jigulina a mixat cu Steve Murrano, ATB, Tomcraft, DJ DOX, Steve Angello, Sebastian Ingrosso și alți artiști români. Ea este vocalistul în hit-ul internațional „Stereo Love” al muzicianului și producătorului român Edward Maya.
Edward Maya şi Vika Jigulina au fost primii artişti români care au reuşit să urce până pe locul 16 în cel mai important top muzical, Billboard Hot 100, iar acum se numără printre câştigătorii celebrelor premii Billboard Music Awards.
Hitul lor Stereo Love a câştigat la categoria Top Dance Songs, categorie la care au mai fost nominalizaţi Lady GaGa (Bad Romance), Lady GaGa ft Beyonce (Telephone), La Roux (Bulletproof) şi Yolanda Be Cool & Dcup (We No Speak Americano).
Marele câştigător al premiilor Billboard Music Awards 2011 a fost Justin Bieber. Cântăreţul canadian, în vârstă de 17 ani, a plecat acasă cu şapte trofee.
Pe de altă parte, Eminem s-a ales cu şase trofee, chiar dacă a lipsit la ceremonie, în timp ce Lady GaGa, Rihanna şi Taylor Swift s-au mulţumit cu câte trei.