duminică, 13 noiembrie 2011

Timis / Vestul Salbatic de la Sannicolau Mare

Sânnicolau Mare - În data de 12.11.2011, în jurul orei 22.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare aflându-se în serviciul de patrulare au depistat pe Drumul Cenadului din Sânnicolau Mare, un autoturism de culoare închisă, cu numerele de înmatriculare provizorii.
Verificând numerele în baza de date s-a constatat că acestea sunt expirate, motiv pentru care au pornit în urmărirea autoturismului.
Autoturismul a fost urmărit pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri cu semnalele acustice şi luminoase, fiind totodată somat prin portavoce să oprească pe partea dreaptă a carosabilului, dar pentru că şoferul nu a respectat somaţiile legale, s-a procedat la executarea unui foc de avertisment în plan vertical, urmat de două focuri înspre pneurile autoturismului.
După ce a fost executat şi cel de-al treilea foc de armă, conducătorul autoturismului a oprit pe partea dreaptă a carosabilului, la aproximativ un kilometru de la ieşirea din Sânnicolau Mare spre comuna Cenad.
Şoferul a fost identificat ca fiind P.V. BOGDAN, de 22 de ani, din Sînnicolau Mare, în autoturism mai aflându-se şi S. Abel , de 19 ani, din Teremia Mică, C. A., de 14 ani şi P. Alina, de 21 ani, care se aflau pe locurile din spate.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că P. V. Bogdan, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar numerele aflate pe autoturism erau expirate, motiv pentru care acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere precum şi pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat.