luni, 11 aprilie 2011

Timişoara / Expoziţie pentru detailiştii din Banat

Piaţa Trade Expo la pavilionul EXPOVEST - Hotel Senator


Revista Piaţa organizează cea de-a VII-a ediţie a Piaţa Trade Expo la Timişoara, pe 12 aprilie, la Pavilionul EXPOVEST - Hotel Senator din oraşul de pe Bega. Piaţa Trade Expo este singura expoziţie dedicată comercianţilor tradiţionali, reţelelor locale de retail şi distribuitorilor locali, precum şi furnizorilor de produse şi servicii pentru industria bunurilor de larg consum.
Comercianţii tradiţionali, reţelele locale de retail şi distribuitorii din Banat se întâlnesc, marţi 12 aprilie, cu reprezentanţii unor mari companii furnizoare de bunuri de larg consum Piaţa Trade Expo Timişoara. Amenajată sub forma unui magazin de proximitate, Piatţ Trade Expo este o expoziţie de bunuri de larg consum care are ca scop îmbunătăţirea colaborării dintre producători, distribuitori şi comercianţii detailişti pentru creşterea profitului în comerţul cu bunuri de folosinţă zilnică.
Comercianţii şi distribuitorii vizitatori au ocazia să discute cu reprezentanţii expozanţilor despre toate aspectele colaborării cu furnizorii: probleme curente, condiţii comerciale, promoţii dedicate, despre produse noi şi oferte speciale pentru vizitatorii expoziţiei şi, nu în ultimul rând, despre soluţii de a atrage mai mulţi clienţi în magazin şi de a-i fideliza.