miercuri, 14 septembrie 2011

Timişoara / Dosare penale după ce au sustras bunuri din autoturisme

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Jebel Poliţiei şi oraşului Deta, în urma investigaţiilor desfăşurate au depistat la data de 13.09.2011, două persoane suspecte că au sustras trei acumulatori auto.
S. E. Ioan, de 21 de ani, din localitatea Berzovia, judeţul Caraş-Severin şi P. C. Ionuţ, de 22 de ani, din localitatea în Bocşa, judeţul Caraş-Severin au pătruns în noaptea de 06/07.09.a.c.,întru-un autotractor parcat în faţa unui imobil din localitatea Tomnatic, judeţul Timiş, de unde au sustras doi acumulatori auto, iar în noaptea de 07/08.09. 2011 într-un autotractor parcat de strada Calea Voitegului din localitatea Deta de unde au sustras un acumulator auto.
Pe numele acestora s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat fiind reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă.
În cursul acestei zile cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunerea de arestare preventivă.
Cu aceeaşi ocazie au fost depistaţi Ţ. C. Alexandru, de 21 de ani, , M. D. Nelu, de 32 de ani şi P. P. Manoil, de 18 ani, toŢi trei din localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care au pătruns, în noaptea 09/10.08.2011, într-un autoturism din localitatea Birda de unde au sustras un cd player, un card de memorie şi un modulator radio, iar în noaptea 26/27.08.2011, au sustras dintr-un autoturism în faţa unui imobil din localitatea Deta un cd player.
Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.